Tre nye legestuer ser dagens lys i odense

Tre nye legestuer blev etableret i odense med højt humør

Der var en fantastisk energi i Odense, da tre nye matches var på kursus i Leg på Plejehjem.

Rasmus Holst og Mai-Brit Bondo underviste som altid kursisterne i, hvordan de rammesætter og faciliterer Leg på Plejehjem. Kursisterne lærte blandt andet om vigtigheden af aktiv deltagelse, konkrete sanglege og så fik de ikke mindst forventningsafstemt institutionerne imellem. Den efterfølgende evaluering var intet mindre end strålende. En kursist udtalte blandt andet:

“Jeg synes, det har været et rigtig godt og lærerigt kursus med en god blanding af oplæg og øvelser. Alt gav god mening, og det er noget, man kan tage med videre. Det var især relevant, hvordan vi gennem sange kan føre de ældre og børn sammen.”

Når vi holder kursus i Leg på Plejehjem, afprøver vi ofte muligheden for at komme udenfor. Vores erfaring viser nemlig, at det udendørs rum kan bidrage med en anden sanselighed, som tilfører legestuen noget ganske fantastisk for både børn, beboere og personale. Se bare her:

Leg på Plejehjem er en fantastisk aktivitet på plejehjem, fordi den er rammesat, så alle kan deltage aktivt uanset fysisk eller mental formåen. Personalet på plejehjem og i dagtilbuddet oplæres i, hvordan de kan invitere børn og beboere med i legen i det omfang, det giver mening for den enkelte. En deltager fra kurset, skriver i sin evaluering:

“Jeg synes alt var relevant, men især opbygningen af projektet og samarbejdet med plejehjemmet. Vi fik aftaler i hus! Derudover var der en god energi i rummet - I smittede os!”

Er du nysgerrig på at høre mere om vores kursus i Leg på Plejehjem, kan du læse mere her.

Forrige
Forrige

Samværd til pfa seniorforum

Næste
Næste

POSTKORT FRA LEG PÅ PLEJEHJEM I RANDERS